Ready….set…action!

Het is heerlijk weer, de zomer is in aantocht en nog even en het is vakantie. Dé tijd van het jaar om alle leuke belevenissen vast te leggen op de gevoelige plaat. Je kind heeft wel wat beters te doen dan poseren voor jouw camera. Ravotten in het bos, toeren uithalen in de speeltuin of twintig keer van de glijbaan in het zwembad. Hij wil zelf zijn avonturen vastleggen!

De Kidzoom Action Cam van VTech is speciaal gemaakte voor jonge avonturiers. Een superslimme, stevige actiecamera waarmee je kind al zijn stoerste acties, stunts en overwinningen kan vastleggen. De camera is kids-proof, want hij kan tegen een stootje. Dus wat voor actiefs je kind ook aan het doen is, niks staat een gave fotoserie of film nog in de weg. Zo kan hij de camera in een handomdraai bevestigen aan zijn fiets, op zijn helm of op z’n skateboard. En heb je een echte waterrat? Ook dat is voor de Kidzoom Action Cam geen enkel probleem, want je koter kan door blijven klikken tot wel twee meter onder water!

En wil hij even relaxen na al zijn avonturen? Dan kan hij zo op de camera al zijn coole pics bewerken. Met grappige effecten, stempels en kaders worden zelfs suffe of mislukte acties nog legendarisch. En is hij uiteindelijk helemaal tevree? Dan kan hij de camera aansluiten op zijn computer, laptop of tablet en de foto’s overzetten.

Bezorg jouw kleine vent of dame een onvergetelijke avontuurlijke zomer met de Kidzoom Action Cam!

vtechnl.com