Jan wordt vader
 

Jan wordt vader

Bnn’s Jan Versteegh wordt binnenkort vader en hij wil zich zo goed mogelijk voorbereiden op deze grote gebeurtenis. Daarom vroeg hij Why’s om hulp. Omdat veel (aankomende) ouders zich in deze zoektocht zullen herkennen zendt bnn zijn bevindingen uit in het televisieprogramma “Jan wordt vader”.

Het programma richt zich op de rol van de vader tijdens het proces van vader worden en uiteraard is de bevalling daar een essentieel moment in. Het meest bijzondere moment uit een mensenleven waarbij de man volkomen machteloos is. Jan wil graag een bevalling bijwonen waarbij hij zich kan richten op de rol van de man tijdens dit proces.

Daarom zoekt hij een stel die ervoor open staat hem bij de komst van hun kleintje te laten zijn. Op deze manier kan Jan analyseren wat er allemaal op de vader afkomt en kijken of een man zich überhaupt kan voorbereiden op een bevalling.

Zijn jullie in augustus / begin september uitgerekend en mag Jan de vader tijdens deze happening portretteren? Meld je dan aan via janwordtvader@bnnvara.nl