De verzorging van je buik

– Advertorial –

Wijs smeren

Hoe kan ik striae voorkomen of verminderen?
Tijdens je zwangerschap groeit je lichaam en daardoor rekt je huid op. Door dat oprekken kan je huid onvoldoende collageen aanmaken om soepel te blijven en kunnen scheurtjes in je huid ontstaan: zwangerschapsstriemen. Masseer regelmatig je buik, billen, heupen en borsten met Bepanthen Zwangerschapsstriemen Balsem. Dit bevordert de bloedcirculatie, houdt de huid soepel en helpt zwangerschapsstriemen voorkomen en verminderen.*

Hoe kan ik ontspannen tijdens mijn zwangerschap?
Rust is in je zwangerschap belangrijk. Bouw na het douchen een rustmomentje in, waar je alleen bent met je baby in je buik. Masseer zachtjes, met ronddraaiende bewegingen je buik met Bepanthen Zwangerschapsstriemen Balsem. Dat werkt niet alleen voor jou ontspannen, je zult merken dat je baby er ook rustig van wordt!

Hoe zorg ik ervoor dat mijn lichaam zich na de bevalling herstelt?
De kans bestaat dat in je zwangerschap op sommige plaatsen op je huid striae is ontstaan. Om de zichtbaarheid van de striemen te verminderen, helpt het ook om na de bevalling goed te smeren met Bepanthen Zwangerschapsstriemen Balsem.* Breng de balsem aan met zachte, cirkelvormige bewegingen op de plaatsen waar de huid is opgerekt.

Wijs smeren doe je met Bepanthen!

Altijd wijs smeren? Download hier de Bepanthen Smeerwijzers dan heb je ze bij de hand:
>>Bepanthen Mama Smeerwijzer
>>Bepanthen Baby Smeerwijzer
>>Bepanthen Kleintjes Smeerwijzer

*Centella Asiatica helpt het ontstaan van zwangerschapsstriemen verminderen

KAG 80-0615-0819