Boeken over relaties

Wat zijn de boeken over relaties die je echt bij blijven? Dit is de top 5 van de Why’s redactie:

bastiaan ragasBastiaan Ragas – Maar je krijgt er wel heel veel voor terug

In dit boek beschrijft Bastiaan op eigen komische, openhartige wijze het vaderschap en bijkomende zaken als agendaseks, chronisch slaaptekort en het (ongewenste) bakfietsvaderschap. Het ideale vaderverhalenboek! Niet voor niets zijn er al meer dan 25.000 exemplaren verkocht. Bestellen.

 

machteld stakelbergMachteld Stakelberg – Goede relaties werken zo

In dit boek leer je via vijf krachtige basisprincipes hoe relaties werken: stel je open, kijk in de spiegel, koester het verschil, ruim verstoringen op en houd de relatie vitaal. Principes die op zichzelf heel eenvoudig zijn, maar die de nodige moed vragen en die alleen werken als je bereid bent om naar jezelf te kijken. Bestellen.

 

sue johnsonSue Johnson – Houd me vast

In Houd me vast maakt Sue Johnson de lezer deelgenoot van haar baanbrekende en buitengewoon succesvolle programma voor het creëren van hechte en veilige relaties. Een bestseller die populair is bij therapeuten en al door veel stellen gelezen is. Bestellen.

 

 

Help ik heb mijn vrouw zwanger gemaaktKluun – Help, ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt

Wat zijn hormonen en hoe ga ik er mee om? Hoe herken ik een wee als ik er een tegenkom? Wat is het nut van ontsluiting, Daphne Deckers en een tangbevalling? Zijn tepelhoedjes, bedklossen en voedingsbeha écht bestaande woorden? En hoe zit het met de seks? Help, ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt! Geeft antwoord op deze vragen. Bestellen.