Boeken over eerste woordjes leren

Zoek je boeken over eerste woordjes leren? Dit is de selectie van de Why’s redactie:

Heather Amery – De eerste 1000 woorden
De eerste duizend woorden is een lees, speel- en kijkboek: in de kantlijn zijn voorwerpen afgebeeld die terug te vinden zijn in de grote zoekplaat. Bij de voorwerpen staat de naam van het woord. Al kijkend, zoekend en vindend leren kinderen zo spelenderwijs allerlei dingen te herkennen en benoemen. Bestel direct.

 

Mijn eerste 1000 woorden
Een leuk kijkwoordenboek voor de allerkleinsten! Een kleurig en vrolijk kijkboek boordevol nieuwe woordjes… en nog veel meer!. Bestel direct.

 

 

Heather Amery – De eerste 100 woorden
Zodra een kind zover is dat het een voorwerp werkelijk kan herkennen, is de volgende belangrijke stap datzelfde voorwerp te gaan herkennen in een plaatje. Dit boek helpt jonge kinderen deze belangrijke stap te nemen. Het biedt de mogelijkheid taal te verbinden met de onmiddellijke ervaring van het jonge kind. Bestel direct.

 

Kiekeboe set tractor/ babydieren
Met dit grote, kleurige kartonboek leren peuters op speelse wijze nieuwe woordjes. Lees samen met je kind over alle leuke plekken die Dribbel bezoekt, en laat hem of haar ontdekken wat er achter de flapjes zit. Tijdloos en aandoenlijk! Bestel direct.

 

 

Milestone eerste woordjes
Hoe vaak zeggen je kinderen iets grappigs en denk je: ‘dat zou ik op moeten schrijven’? Met Milestone™ Mini Cards kun je al die onverwachte en grappige uitspraken inclusief datum opschrijven om ze nooit meer te vergeten. Bewaar de kaartjes in het doosje, hang ze op de muur of plak ze in een foto album of plakboek. Bestel direct.